Hra lásky

Hra lásky

Anotace: Lákání do pastí neřestí.

 

 

Ach

blahem ševelím

odpoutáná od emocí

svobodná.

Vydala pocity na pospas Milému.

Vztah neměnný v korytě řeka proudí dál.

 

V počitku chodu chórů myšlenek

zahalená rouškou něhy rumělky.

Hledám smysl vztahu sdíleného námi.

 

Bavíme se

energii oplýváme

umění vytváříme

z hrou lásky si zahráváme.

 

Hra lásky přesná pravidla vlastní

avšak každý jinou hrou smilní.

On pokouší se v mřížce papíru poskakovat figurkou

a čísla z kostky číst.

Já tužkou křížky kreslím

snaha

v linii je ložím.

 

Lákám jej do pasti neřesti doteků

Mokem lásky oplývám

K okraji kalichu natéká

kapky přes okraj padají

tvořící řeku něhy

do kanálu stéká.

 

Bolest srdce halí

při pohledu

plýtvání toku rozkoše.

 

Odvahou oplýváš?

Přistup blíž hochu slunce.

 

Vystup k výšinám

 pokud závratě se nebojíš.

 

Pohlédni do zraku luny

pokud čirá pravda v očích tvých ševelí.

 

Dotkni se líce

pokud tíhu kamene v pěsti uzvedneš.

 

Polibek něhy dej

pokud vnitřní boj utichl.

 

Okolo mého těla oviň se

pokud důvěru v sobě cítíš.

 

Vtrhni do mě

jestliže chceš pocítít nejsilnější energii ze mě

díky níž se hýbe Země

rozplynout se v lůně rozkoše

vášní síly dračí

přes úd rezonovat v celém svém bytí.

 

Bytost námi stvořit

Ve třpytu diamantu uchovat.

Rozlomit

 každý v srdci nosit

na vzpomínku horlivé vášně noci.

 

Nedošel jsi však ani k druhému bodu?

Hochu

nejsme hodni

moku toku lásky

se opájet.

Autor MiMiKa, 15.01.2017
Přečteno 1057x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang, JSJ, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné a bolestné v moku lásky se opíjet

21.01.2017 08:17:46 | JSJ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí