V kapradí

V kapradí

Anotace: Toulání chtíčem

A tak si zase ležím
s vůní lesního kapradí.
Do pírek holubí z peřin
daruji polibek co nevadí..

A tak si zase ležím
s tělem na mechu...
Objímám krajiny peří
a směji se vzdechu...

Tak si zase ležím
s přáním nebýt sama...
Prsty ve zlomku vteřin
hraji si s bradavkama..

A ta si zase ležím
To lůno chtělo by až běda...
Z kapradí do peřin
přenést se myšlenkama..
Autor Liduška, 04.02.2017
Přečteno 638x
Tipy 2
Poslední tipující: kamínek, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí