Nahá těla

Nahá těla

Anotace: Touhu měla, KŘIČELA!

Jen pojď, jen zavři oči
nech se unášet jemným větrem
dýchej vůni vášnivé noci
jen zavři oči
zavři oči
a pro jednou...
nechoď za světlem.

Ve tmě nalezneš mne
čekám přímo na tebe
až pomalu svléknu ti šat
ocitneš se v pasti, šach, mat!

Nahá těla
Touhu měla
Křičela
Že sex by chtěla
SEX BY CHTĚLA!
Ta nahá těla...

Chtíč křičí chci Tě
srdce nechce bít tiše
zasuň ho do mě
potřebuji to, nutně!

Horko sílí, vládne náš hlas
tempo šíleně stoupá, ach...
dej mi víc, umíš víc, dělej víc!
sex je lék, kurva žádnej hřích!

Naše nahá těla
Touhu měla
Křičela
Že sex by chtěla
SEX BY CHTĚLA!
Ta nahá těla...
Ach, sex s Tebou je třeba!
Autor Jurij Iljic, 11.02.2017
Přečteno 1201x
Tipy 6
Poslední tipující: Básník Karel, Poetik, Iva Husárková, Jin&Jang, Cappp
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásné.

02.07.2017 06:08:16 | Básník Karel

Hezkýýý. :-))

12.02.2017 11:08:42 | Iva Husárková

Rozhodně super..

11.02.2017 19:37:21 | Jin&Jang

Trochu silná báseň.
Ale kurva něco mě v ní oslovilo.
Za mě určitě tip.

11.02.2017 19:36:00 | Cappp

Moc děkuju! :)

19.10.2017 14:21:28 | Jurij Iljic

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí