Čudlík lásky tango tančí

Čudlík lásky tango tančí

Anotace: Ehm...

Ležíme a do Tebe vidím,
z Tvé jeskyňky teče vodopád,
lížu Tě a vevnitř Ti prstem šmejdím,
a ty jemně vrníš, cítíš sladký dopad.

Vzhlédnu výš a vidím Tvé pohoří,
dva kopečky a dvě teleskopické rozhledny,
které o rozkoši něžně hovoří
a dvě hradby, jimiž jsou chráněny.

a Tvé oči,
se přivřenými víčky,
zadržující duo rozbouřených moří,
které blahem zpívají mlčky.

Rudneš a těžce oddechuješ,
Tvůj čudlík lásky tam dole tango tančí,
a ty křičíš, hladíš si rozhledny, řveš
a doufáš, že ta extáze slasti nikdy neskončí.

Miluji, když mi pak nahá ležíš v náručí
a broskvičkotřesení se uklidňuje po krůčcích.
Ten Tvůj odevzdaný děkovný pohled do očí,
tu sladkou tečku, po našich dobrodružstvích...
Autor Don Darko, 01.03.2017
Přečteno 752x
Tipy 7
Poslední tipující: JSJ, Cappp, Poetik, Iva Husárková, ZILA78
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Spokojená žena. Po spokojeném tanci.
Blýská se spokojeným úsměvem.
Hezké dobrodružství.

05.03.2017 11:52:35 | Cappp

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí