někde skryto

někde skryto

Anotace: &&&

.

 

 

 

potichu svlékej city 

vstupuj do mě 

jak noc v mlze

a šeptej 

vše je v ceně 

vše zdá se zvláštním flirtem

tvé ruce na mém těle

s tvým rytmem

prstokladem

plujem mořem orgasmů

pro lásku

nebo jen vášeň

pro sex

tvrdě s každým přírazem

levitace

porušena gravitace

ty ve mě vibruješ vesmírným stahem

M.i.l.u.j.  mě

nic mezi tím

jen ty dvě čistá slova

jemná jak struna

jak voda plynu tebou

s každou bouří tobě blíž

Oba jako obloha matka hvězd

je to ta romantika?

je to...

 

 

Chci víc 

víc 

jak po noci den

do duchen svítání

tvůj parfém

tvou kůži

tebe...

 

Dech se uklidnil a stal se ostrovem

snad k němu doplavem

 

*

 

Autor poustnivitr, 10.03.2017
Přečteno 742x
Tipy 6
Poslední tipující: Špáďa, Nikita44, Jin&Jang, bogen, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...pěkná, pěkná...slova...;-)

10.03.2017 14:53:27 | bogen

...to sou štyrky? Pětky? To víš, my s nulkama to těžko dokážeme odhadnout... o čem je báseň? Hahááá... :-))

10.03.2017 13:12:56 | Iva Husárková

:-)))

10.03.2017 18:56:17 | Nikita44

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí