Ranní blouznění

Ranní blouznění

Anotace: Probuzena popěvky ptactva do jara vznešeného a vzpomínky noci vyvěrající skrze pavučinky.

 
Cvrlikání malých kání,
bezesporu krásných setkání,
díky vznětu tkání 
o jarních vůní ptactvo přichází.
 
Ranní blouznění do nocí křepelčích, 
kde vřícná žena, muže na pokraji skaliska 
hlasem meluzíny vtířivým
do orgasmickeho vzletu provází.
 
Meziré bludu vznešených požitků,
živelní tvorové v čiré báni jezerní,
své choutky ukají...Potají. 
 
Skrze citu plný proud, vylétly, 
křídla motýlí ve víru ženy,
blažeností mávají.
 
Jak chřestíci na pokraji luny
popěvkem dechy tají 
pro čiré jejich onemění 
ó neměli co do činění
s běluchou jezera.
 
To jen touha letu 
tvory pohání 
ty pohany.
Autor MiMiKa, 22.03.2017
Přečteno 590x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí