Vyznání

Vyznání

Anotace: Každá část mé nahé kůže Každý záhyb mého horkého těla prosí,touží,úpěnlivě naříká..

Každá část mé nahé kůže
Každý záhyb mého horkého těla
prosí,touží,úpěnlivě naříká
seč může.

Svůdným pohledem tě nabádám..
Dotyky si tě získávám.
a tvé horké rty putují do mého klína
cítím se omámená jak po troše vína.
Zakláním hlavu, vstoupám do výšin
Sténám blahem..
a pak jedním tahem
se ti odhalím celá.

Svět se pro nás zastaví..
naše existence všechno ostatní přehluší.
a na několik výjimečných okamžiků
což kdokoliv jiný vytuší
máš možnost poznat mou citlivou duši,
ale o to tobě nejde.

A po tom nebeském zážitku,
Já oblékám své krajky bílé
Ty se vracíš zpět ke své milé..
Tam do dálky..
kde je konec naší zhýralé morálky.
Autor Mazekeen, 26.04.2017
Přečteno 947x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, piťura, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bolestný povzdych nad tým ako vkladáme nádeje do beznádejných. Sympatický je v tej básni optimistický nádych ochoty žiť v prítomnom okamihu. A krásne rezonujúce vyznanie o sebe...

23.03.2018 10:43:08 | R030

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí