Evoluce...

Evoluce...

Anotace: Někdy pudy opanuju...K.P. a modří vědí

Vem mě kyjem po hlavě a zavleč k sobě do jeskyně,
tam mě dle libosti przni...ach, to už se nedělá?
Dnes už víme, co se nemá, muže vybírá si žena,
dneska už jsme jiní homo, doba už nám vyspěla.

Já však ráda zapomenu
v nízkých pudů svatém jménu...

A až vyčerpaná touhou padnu slabá u tvých nohou,
až se budu hnána vášní na tvým ptáku kolébat,
pak se se zvířecím taktem můžeš, lásko, těšit faktem,
že přes předstíraný odpor nebyl kyj dnes potřeba.
Autor miriaim, 23.08.2017
Přečteno 478x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí