Prostituce

Prostituce

Anotace: Báseň o prostituci

Na rohu ulice dvě děvky plakaly
V rouše Evině zbohatlíky lákaly
když před vchodem chodník šlapaly
při sexu dlouze po dechu lapaly

Do temné uličky se svým vozem
přijel pasák který své šlapky očekává
oděny jsou pouze saténovým přehozem
který leští bledá luna pronikavá

Prostitutky vracejíce se z bordelu
s výdělkem jenž dostali od zákazníků
zamíří za rozbřesku do blízkého hotelu
na němž stojí,, U pošlapaného chodníku''
Autor Petr27, 18.09.2017
Přečteno 648x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí