TY A NOC

TY A NOC

Anotace: Touha, která nás spaluje

Symfonie tvého zrychleného dechu
mi hraje v hlavě jako gramofonová deska touto osamělou nocí…
Ochutnám všechny rajské plody tvého těla
Tu opojnou chuť, která mě naplní touhou být ti ještě blíž
Pronikám do tebe, pomalu a hluboko
vlahá blízkost, která bere život snům
Tvé rozpálené tělo se nade mnou zmítá vášní
v pravidelných intervalech té božské skladby
Cítím chvění tvého těla, které mě zbavuje rozumu
ozvěny tvých vzdechů jsou bohémskou rapsodií
Autor Richard Grey, 25.09.2017
Přečteno 984x
Tipy 6
Poslední tipující: knihomolka, Iva Husárková, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí