Nadpozemská slast

Nadpozemská slast

Anotace: ...pro nás rozvášněné...pro rozkoš po ránu...

Sbírka: Vášeň na každou noc

Nadpozemská slast

Roztáhni se mi, krásko milá,

odhal svůj zázrak, který jsi skryla.

Který prstík si s Tebou bude dnes hrát?

Copak to s Tebou dělá?

První jen jeden, ale v tvé jeskyňce

mohou být i dva….


Je to tak vesmírně rajské, že vrním, odlétám….


Muž zatím čeká, vztyčený má pyj,

ona je pod ním magnetický cíl,

roztoužená, toužebně čeká

navlhčená…

Muž může v této nadpozemské slasti


s ní plout bezhlavě do nekonečna….

Autor Šípková Růženka, 04.10.2017
Přečteno 892x
Tipy 9
Poslední tipující: Troškuztracená., piťura, mouseova, Jan Urban, Ruda Štola, dprochazka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, ano, po ránu je odplutí do nekonečna rajské

05.10.2017 05:55:08 | Šípková Růženka

A tak začínají rána. Hezké dílo. Líbí se mi.

05.10.2017 05:53:59 | Jan Urban

:)

04.10.2017 18:21:58 | Ruda Štola

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí