Veni, vidi, amavi

Veni, vidi, amavi

Anotace: Věnováno P...

Zpíval jsi mi písničku
o lásce, o zakázaných nocích,
u toho houpals mě v bocích,

 
a sahal mi do rozkroku...

 
Chtěla jsem plakat,
vyznáním odlehčit srdeční kámen,
který mě dokola láme a láme...

 
Dozpíval jsi sloku.

 
Nestihla jsem říct nic.
Dolů do tmy jsi mě vlekl,
políbil mě, potom svlékl...

 
Ach, Ty cvoku...

 
Dáváš se mi,
kousek po kousku,
do papírových ubrousků...

Autor Stela, 25.10.2017
Přečteno 2416x
Tipy 6
Poslední tipující: klaris.mertlice, piťura, Ruda Štola, Anděl, Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí