Maličká

Maličká

Pojď ke mě blíž, maličká,

políbím tě na vlásy,

a pak sami, na posteli,

zezadu, tvrdě, bez lásky.

 

Pojď ke mě blíž, maličká,

vím, že to bolí,

ale v zájmu potěšení,

roztáhni nohy.

 

Pojď ke mě blíž, maličká,

šeptá polštář, co páchne jako ty,

i když tu nejsi,

směješ se mi z temnoty.

 

Nepodceňuj sílu maličkého zoufalství,

pomstu slibuje bez nadsázky.

Tvůj úsměv navždy umlčí,

zezadu, tvrdě, bez lásky.

Autor RudáLiška, 15.11.2017
Přečteno 705x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí