Letní noc

Letní noc

Anotace: Rozložím Tvé zlaté vlasy na polštáři z mechu nechám se unášet písní z tónů Tvého dechu na svůdně r...

Rozložím Tvé zlaté vlasy na polštáři z mechu
nechám se unášet písní z tónů Tvého dechu
na svůdně růžové rty, položím si svoje
nikomu Tě nedám, budeš jenom moje
obě naše ruce v jednu se pevně spojí
do stromu klove datel kolem voní chvojí
už zapadá slunko, budeme muset jíti
než tu začnou vlci na bledý měsíc výti
možná zase zítra na místo se vrátím
s jinou krásnou dívkou si dlouhou chvíli zkrátím
nemohu já za to, že krasavic je moc
daroval bych každé jednu letní noc.
Autor sarka, 19.11.2017
Přečteno 744x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Petr27
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pobavilo, líbí

29.08.2023 07:14:37 | neandrtalec

Krásné vrátil sem se do léta :)

19.11.2017 22:07:34 | Petr27

:)

19.11.2017 22:10:46 | sarka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí