Pod závojem noci

Pod závojem noci

Anotace: ...

Ležím, Ty nade mnou
Se skláníš.
Závoj noci halí
Naše nahá těla.
Líbáš mou
Šíji.
Vrním jako kočka,
Jež je hlazena.
Tvůj jazyk bloudí
Po mém těle,
Jako poutník,
Dobrodruh.
Přejíždí přes má
Prsa, břicho,
Až do mého
Klína.
Niagára,
Obrovský vodopád rozkoše.
Chci Tě,
Šeptám tiše.
Tvé rty mě
Líbají.
Podíváš se mi do
Očí.
Krůpěj Tvého potu
Mi padá na prsa.
Chvěju se pod
Napětím touhy.
A pak to přichází,
Ten vytoužený okamžik.
Noříš se do mne
A uspokojuješ mé touhy.
Vzdychám, tys ukojil
Můj chtíč.
Autor Grecninka, 19.02.2007
Přečteno 568x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

díky :) a neboj, nejsem chlap :)

25.02.2007 16:21:00 | Grecninka

Gratuluju za dost dobrou erotickou báseň. Prožitou! Jen doufám, že nejsi chlap...

19.02.2007 22:48:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí