Až mě uslyšíš hrát

Až mě uslyšíš hrát

Anotace: ... tu nejvrušivější symfonii

Housle a smyčec vezmeš do rukou a začneš hrát
Já poslouchám tu symfonii
Tu melodii, kterou máš tak rád
Já tvými tóny žiji

Najednou na jiném instrumentu začnou tvé prsty tančit
Ruce umělce, tak lehce přejíždí
Nám nikdy nebude to stačit
Na nejvzrušivější část tvé prsty najíždí

Za chvíli tvá skladba vyvrcholí
Ty víš na kterou strunu udeřit
Posledním taktem nám budou věřit
Že klid dlouho nenastolí
Autor Innoncent, 13.03.2018
Přečteno 763x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Vavřineček, Sandra_T, Anděl
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné.

06.03.2023 17:50:25 | mkinka

Fantazie umělkyně. Pěkná. Připomíná mi moji prvotinu "Chřípí".

06.03.2023 17:47:35 | Vavřineček

Fantazie umělkyně. Pěkná. Připomíná mi moji prvotinu "Chřípí".

06.03.2023 17:47:35 | Vavřineček

Moc se mi líbí!

14.03.2018 06:29:42 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí