Milenec

Milenec

Anotace: Příležitostným milencům a milenkám. In vino veritas.

 

Jako princezna z cukrové vaty,

miluju, když rozepínáš mi šaty.

A tichem sténá vlhký vzdech,

když mráz mi běhá po zádech.

 

Když zlehka políbíš mne na rty,

vím, že dneska nebudem hrát karty.

A když políbíš mě trochu níž,

oheň ve mně rozpálíš.

 

Ten až pomalu vyhasíná,

otevřem další flašku vína.

V hlavě necháme poletovat motýly,

jakoby nevěděli, co jsme si slíbili.

Autor blueeyedgirl, 16.03.2018
Přečteno 927x
Tipy 11
Poslední tipující: G30R63, CoT, kudlankaW, Sandra_T, Frr, Iwionne, Iva Husárková, grázlík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí