Modlitba ohňů

Modlitba ohňů

Anotace: ...

Shořel jsi na mém oltáři
S modlitbou v něžných dlaních
Růžencem touhy na tváři
Při svatém přijímání

Shořel jsi na mém oltáři
Teď dohořívám také
Lapena v lítém žaláři
Tvých paží po mši svaté

Svatými knížkami svých těl
Jsme listovali tiše
Náš dech modlitbu bohům pěl
Pro rozhřešení přišel

Pod klenbou nebeskou my dva
Shořeli až na prach zcela
Víra na lásku zůstává
S ní klíče od kostela
Autor Jn.s, 21.02.2007
Přečteno 555x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to krásné.

21.02.2007 20:55:00 | Terakota

myslím, že je to slušné. Ale to spojení mi přijde trochu kontaproduktivní :) ----možná zaměr? !

21.02.2007 17:42:00 | JirkaS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí