Proud v našich tělech

Proud v našich tělech

Anotace: ...a mezi námi

při každém tvém objetí
mým tělem proud proletí


pocit lásky dneska zůstal
kde líbala mě tvoje ústa


a ten pohled z hustých řas
chci ať vějuneš mi zas


tvé ruce by zas měly chtít
plnit prázdno v mých dlaních


prožij se mnou hříšné slasti
balancujme nad propastí


jeden v druhém zase plout
tělo k tělu přitisknout


a dech - ten se zatají
až budem zas na okraji

Autor wigi.sama, 16.05.2018
Přečteno 956x
Tipy 9
Poslední tipující: Marten, Tomcat, Rbb, grázlík, Pavlina, ProstěPepa, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Uuu, pěkně žhavá báseň takhle po ránu! :D

16.05.2018 08:25:47 | Lajtwing

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí