Rychlovka

Rychlovka

Anotace: ...

Hlava již jde pozpátku,

na samotném počátku.

Na pohled jest v pořádku,

na chvíli jde na skládku.

 

Výměna je rychlá snadná,

když je blízko slečna vnadná.

Všechno rychle zvládnuto,

tělo s tělem protnuto.

 

Vyčistí to hlavně mysl,

trocha vášně má svůj smysl.

Obličej můj trochu zvad,

v duši opět mírný chlad.

 

Rychlovka je sice cool,

prožitku je jenom půl.

Žádná slova ani činy,

pouze vykoupení z viny.

 

 

 

 

 

 

Autor boneslash, 07.06.2018
Přečteno 716x
Tipy 2
Poslední tipující: Blondý, Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí