Svíčky ve stínech jemně si kreslí

Svíčky ve stínech jemně si kreslí

Anotace: ...

Svíčky ve stínech jemně si kreslí,
to co si člověk jen potichu myslí,
lehce lemují křivky nahého těla,
toho co možná jednou bych chtěla,
hladit něžně a pevně jej obejmout,
starosti z něj aspoň na chvíli odejmout.
Slyšet v tichu dech lehce vzrušený,
poté co kostka ledu něžně sleze,
vnímat srdce Tvého rychlé bušení,
jen co jazyk bude zdrojem Tvého vzrušení.
Autor januve, 29.06.2018
Přečteno 560x
Tipy 1
Poslední tipující: J.Karasová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí