Po ránu

Po ránu

Anotace: ...

 
Zas stojí mi po ránu, jak v rozeplým županu
ospalým pokojem
chodíš
tam a sem…
plánuješ celý den
co musíš udělat
co já musím předělat!
za chvíli ztracen jsem…
 
Vnímám jen
obrysy tvých vlnících se boků
tu a tam ňadro co vykoukne ven…
a to mě tak dráždí…
zas ztracen jsem…
 
Zas ztracen v tvém rozeplém županu
jenž při každém závanu
odhaluje křivky tvých nahých stehen
a uprostřed nich
můj středobod vesmíru
tvůj klín
ta tvá magie
co zaklíná každý můj sen…
 
Když konečně všimneš si
zvláštně se usměješ
chytneš mě, ulovíš
rychle mě musíš mít
pak můžem se
po ránu
zamotat v tvém županu
trochu si zacvičit
probudit po noci…
ne není mi pomoci
už ztracen jsem…
 
Držím tě za boky to je ta láska
chvíli mi podržíš
jenom to mlaská…
tvé lůno naplním
něžně se přitulím
vím
dobře to vím
zase ta magie
ještě chvíli zůstanu
cítit tvůj horký klín…
 
Vidíš to?
najednou
plány jsou pryč i všechny úkoly
a já…
v tu chvíli po ránu
slíbím ti cokoli
když vypadáš
bezbranně
tak krásně
a zmuchlaně
tak
hezká…
 
Autor Timy1123, 06.07.2018
Přečteno 765x
Tipy 4
Poslední tipující: ARTeFakty X. Múzy, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí