Touha

Touha

Anotace: Bdění a snění

Když dívka v noci nespí
vlci v jejím těle řvou.
Když bosé nohy běží..
Tmavým lesem, za vodou.

Když dívka vlasy smáčí,
v potoce kde ryby spí..
Má blízko , blízko k pláči.
Les skrývá její tajemství...

Když dívka hlavu složí
do mechu tak poslouchá
Jak její jméno volá
ozvěna co pravdu zná..
Autor Liduška, 19.07.2018
Přečteno 992x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné...

19.07.2018 06:50:10 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí