užít si beze spěchu

užít si beze spěchu

Anotace: Stejně se chci ptát, proč? vím, chce se ti smát tak do toho vkroč. Neříkej zítra, čiň tak už dne...

Stejně se chci ptát,
proč?
vím, chce se ti smát
tak do toho vkroč.
Neříkej zítra, čiň tak už dnes
toužím po tobě, zvu tě na farní ples.

Cítím tvou lásku, tvůj vzrušený dech,
miloval jsem rychle, měl jsem na spěch.

Bylo to krásné znova a zas
v uších mi šumí, tvůj krásný hlas.
Slovo lásko a bože
lákáš mě zpět do svého lože.

nenávist a láska slepá
slíbal bych slzy,
smrt lásce
co nehledá
Autor Rbb, 02.08.2018
Přečteno 697x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Marcella, Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná....
Provokuje, neboj se a vkroč...

06.08.2018 17:01:18 | ILS

... tak pěkně pomalu ...

03.08.2018 11:07:52 | Marcella

Šumí hlasy jemné...

02.08.2018 14:08:26 | Šípková Růženka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí