V ty krajky rudé

V ty krajky rudé

Anotace: Tak zase jednou oblékám ty krajky rudé...

A tak zase jednou,
oblékám ty krajky rudé.
Pro Tvé potěšení...
snad i chtíč?

Pohledem pálíš mě
a já brouzdám...
...jazykem...
v zákrutech Tvého těla.

A v roztrhaných peřinách,
sladíme své pohyby...
...v dokonalém taktu...
dvou hříchem spálených těl...

...až na troud...

Rukou, co přejíždíš
po křivkách mého těla,
zanecháš planinu spálenou...
...jen?...

V opojném výbuchu,
kdy rozum mě opouští,
přirazíš mě ke zdi
a já ztrácím zábrany.

...konečně...

Jsi moje třináctá komnata,
moje zlatá a poslední,
můj chlípný sen,
moje ...

NE-KO-NE-ČNO!
Autor Jajja, 16.08.2018
Přečteno 544x
Tipy 2
Poslední tipující: ARTeFakty X. Múzy, LenkaT
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vzrušující :))

16.08.2018 14:21:52 | LenkaT

děkuji :)

16.08.2018 14:23:32 | Jajja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí