Mořská panna

Mořská panna

Anotace: Vtip o vtipu, lehce erotický

Snad znáte ten starý otřepaný fór
o dvou rybářích a mořské panně vylovené,
při které jen smutně zasměje se
celý mužský sbor,
tomu příběhu mužů
a dívce v mořské pěně zrozené.

Starý rybář v sítí pannu vyloví,
a smutně usměje se na ni,
ze sítě pomůže ji, i do moře z člunu ven.
Proč? Překvapeně podiví se rybář mladý.
Jak? Starému zalesknou se oči jako len.

Však ódu radostnou by zapěl
celý mužský sbor,
včetně rybářů, kdyby vylovili
pannu krásnou mořskou, o ploutvích dvou
a mezi nimi...
Autor M.A.Rek, 15.09.2018
Přečteno 651x
Tipy 9
Poslední tipující: Rbb, Pamína, Zasr. romantik, Jajja
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Perlu … nebo - Rozkošnici přenádhernou! ;-)

15.09.2018 20:10:37 | Zasr. romantik

Jó, každého romantika něco napadne.

15.09.2018 21:21:59 | M.A.Rek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí