Maličká

Maličká

Anotace: holčička

Malinkatá Zlatuška
Zašeptala do ouška
Zavrtám se jako krtek
K tobě...do kalhotek

A až budu v nich
Přinesu smích
Šimráním Holčinky
U její buchtinky

Otřesy smíchu
Jsou konec hříchu
Tebe vytřesou
Se vší noblesou

Spadnu jen do kozaček
A potom i bez maček
Vylezu zpět
Ve snový svět

Ukryta je tu
Ve snovém světu

Ukryta a schována
Od večera do rána
S tebou - v tobě - kdekoli
Radost dám ti kdykoli
Autor jezena, 14.10.2018
Přečteno 785x
Tipy 3
Poslední tipující: Rbb, jondys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí