Nečekaně

Nečekaně

Anotace: ...

Kávové setkání
Náhodná schůzka
Nekonečné líbání
Svlečená blůzka

Pomiluji tělo tvé
Bez příprav a hned
Kdy ani kalhoty dvojí
Nestojí v cestě slasti tvojí
Autor jezena, 18.10.2018
Přečteno 758x
Tipy 6
Poslední tipující: Jajja, Frr, Rbb, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí