Z rozpálenej pláže

Z rozpálenej pláže

Anotace: Věnováno... ale neposláno


Hřející paprsky jak žhnucí polibky hýčkají tělo
Zrazu aj srdce bijúci vnútri ponáhľa, cíti sa smelo

Vášeň ho spaluje jak letního slunce žár
Prudkými poryvy vítr zábrany dávno odvál

Na žeravú kožu padajú kvapky morskej peny
V potu se rozplynou a světu zůstanou utajeny

Obzor zrůžoví tisícem odstínů
More a nebo zladia svoj milostný dych
Napokon v temnotách v jednotu splynú
Souzníme v závrati hledajíce svůj obraz v nich



september 2018, Kréta
Autor Aura, 29.11.2018
Přečteno 615x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, enigman, Eru Alonnar
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vyladění...

17.12.2018 22:35:20 | enigman

:)

17.12.2018 22:37:03 | Aura

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí