Hořlavě opatrná

Hořlavě opatrná

Anotace: Hořlavý materiál ve mně, stačí se dotknout jemně.

Když stojím u kuchyňský linky

louhuju si sáček od čaje v horký vodě

a přemítám

se zavřenýma očima

vdechuju nosem vůni

a zahřívám studený ruce

 

kdybys tu byl

přišel bys

zezadu mě objal

a políbil na šíji

a já bych se zatřásla

něhou... láskou... vzrušením

protože stačilo málo

... abych zahořela

 

Hořím i teď

... ale už ne tak jako dřív

Autor Alciele, 13.01.2019
Přečteno 560x
Tipy 4
Poslední tipující: ZILA78, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí