Vlčení

Vlčení

Asi shořím
rozpálená do běla ...
To vášeň do mě noříš,
svými slovy..
Aniž bych je slyšela

A pálí v dlaních ten chtíč
co bradavky zvedá mi...
Jsi někde v dálce pryč..
Však já tě CHCI před branami..

Přijď .. čekám
z ohně šat si svlékám
Chci sát sebe z tvého těla
chci ochutnat tě jazykem..
V té hrozné touze hořím celá

Vlčím..pro Tebe jsem zas vlkem ..
Autor Liduška, 03.02.2019
Přečteno 549x
Tipy 5
Poslední tipující: Jort, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...vlci celého světa spojte se...:)

04.02.2019 13:00:08 | Jort

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí