S vílou v lese

S vílou v lese

Šla bych do lesa..
Šel bys taky?
Jak ptáci vzlétnout mezi mraky
S rukou kdesi zamotanou
v očích tvých být
Lesní pannou...
Co s tebou chce dnes být .

Ta lesní panna v borech tam
Myslíš na ni když jsi sám?
Jak lehl bys k ní do trávy
Kde les svou báseň vypráví.
Pohladil ji po vlasech
zašeptal.
"Chci slyšet tvůj vzdech , nespi dál.."

Já ti v touze odpovím
Že jen o tobě v noci sním..
Vášní planu jako chtíč ..
Neodcházej prosím pryč...
********
Tam v travinách
co jen víly znají...
Mez kapradí dvě těla uléhají. ...
Autor Liduška, 07.03.2019
Přečteno 684x
Tipy 9
Poslední tipující: J.Karasová, ZILA78, Timy1123, Donne, Kapka, šerý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

lesní pannou jsem byla
princem se on stává
v zeleným lese
milujeme se
než slunce k jitru vstává
odtančím, jsem víla...
:-)

07.03.2019 08:49:58 | Kapka

Procházka s milou, vílou snivou. " Kde les svou báseň vypráví."

07.03.2019 01:42:52 | šerý

To není o procházení :))

07.03.2019 02:00:59 | Liduška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí