Bolest a slast

Bolest a slast

Barvy už blednou
na rukou slasti ...
Ze žluté bílá se stává ...
Do úst jazyk , na něm ta chuť
po těle tvém nepřestává..

Kůže se hojí
na hrotech prsu ..
Chtivá ,svádět bude zas...
Jazykem drnkat jak na struny času
Sténání chtíče bolestný hlas ..
Autor Liduška, 16.04.2019
Přečteno 715x
Tipy 4
Poslední tipující: Rbb, Marten, Iva Husárková, její alter ego
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí