První, první

První, první

Anotace: i napoprvé to může někdy takto dopadnout...

Rozmary deště,
schvácenost sama.
Já prosím ještě,
zkušená panna.

Přisuň se blíž!
Fuj, fuj.
Nestyď se, níž!
Stůj, stůj.

Oči a strop,
na sebe hledí.
Hop nebo trop,
ležím a sedí.

Světla svítí,
ranní opar.
Hořké pití,
sladký sunar.
Autor Marri, 18.03.2005
Přečteno 864x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí