Miluju ten pocit

Miluju ten pocit

Anotace: ...když jsi se mnou.

Miluju ten tvůj pohled v očích,
vždy jiskřička v nich plane.
Tvé ruce spočívají na mých bocích,
se zadrženým dechem, čekám co se stane.

Miluju ten tvůj úsměv,
co od ucha k uchu se ti klane.
Značí touhy a lásky směs,
a ta touha i ve mě plane.

Miluju ty tvé ruce,
jež dál po těle mi putují.
Zas dýchám prudce,
když tvé prsty mě vzrušují.
Autor Innoncent, 13.06.2019
Přečteno 784x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Kapka, vlnka, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zamilovanost, smysly na plný výkon. A báseň si užívá.

13.06.2019 12:02:49 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí