Až budeme spolu

Až budeme spolu

Anotace: ...

Když jsem Tě poprvé spatřila,

byla jsem Tebou fascinována

a nevěřila jsem,

že bys vystoupil z mých nejdivočejších snů

 

Ty jsi ještě neznal.

tu tajnou část mne,

dokud jsme se nepolíbili

a tak ji lehce nepřiměli k otevření

 

Víš, že Tě chci jen pohladit,

kdykoliv jsi blízko mne

Chci Ti právě jen ukázat,

jak moc pro mne znamenáš

 

Až budeme spolu,

budu objíždět Tvé rysy obličeje rukou,

zavřená víčka Ti pohladím,

když se Tvůj ret pousměje,

něžně Ti ho políbím

 

Nebezpečně svými prsty sjedu níž,

Tvému bříšku polibky daruju ,

pak i dál...

Kam? To víš

 

Když se sprchuješ,

po Tvém horkém těle kapky vody stékají,

Tvou jemnou kůži hladí,

na Tvůj krk dopadají

a v malé potůčky se spojují

 

Přes Tvá ramena, prso a břicho tečou

až tam dolů,

moc bych si tou kapkou přála být

 

Až budeme spolu,

chci pod Tvými polibky jako sníh tát

Až budeme spolu,

mé tělo nekonečnou vášní rozpálíš jako oheň

 

Až budeme spolu,

polibek smysluplný dlouhý něžný

a dráždivý Ti věnuji

 

Až budeme spolu,

budeš mě mazlit rukou,

políbení na prsou,

mě do sedmého nebe odnesou

 

Nakonec přijde oboutělní splynutí,

však to nastane pouze a jen vniknutím

 

 

 

Autor Misha, 13.08.2019
Přečteno 1204x
Tipy 4
Poslední tipující: 8Zdenek, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je krásné, vymazlené...

03.07.2023 20:41:01 | 8Zdenek

potěšil jsi mě, děkuji Ti moc:-)

04.07.2023 03:45:10 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí