Nudisto leto je pryč

Nudisto leto je pryč

Anotace: Nudisto léto je pryč

Nudisti máte pomalu po ptákách
léto se s vámi loučí
je čas obleknout se
nahota venku už zas končí
Je na čase uklidit ho
aby vám nenastyd
meze začnou být chladné
Aby vám neprostyd
snad vám nezačal kýchat
to by byl průšvih
kdo by vám na něj dýchal
když by byl v úzkých
pomalu se připravil na zimu
a postelové hrátky
na zajímavé a nové poznatky
Autor kikin87, 02.09.2019
Přečteno 384x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

naopak teď to teprve začne...

05.09.2019 15:19:34 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí