Erotické pohádky

Erotické pohádky

Anotace: Erotická báseň s pohádkovými motivy

Sbírka: Verše

Karkulka má vlka v tříslech
když sedla si na pařez
ale právě v těchto místech
získal vlk svůj zářez

Ač miluješ všechna zvířátka
ve vaně utopíš kozu a bobra
kůzlátka, kůzlátka otevřete vrátka
však ti budou jednou dobrá

Hladím tvojí dlouhou ofinu
kterou by rády zkrátily nůžky
než se večer k tobě přivinu
a usnu vedle svojí družky
Autor Petr27, 21.02.2020
Přečteno 1737x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Kapka, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta třetí sloka - zejména, je pěkně vyvedená.

21.02.2020 20:47:48 | šerý

Díky :)

21.02.2020 21:43:28 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí