Chtíč

Chtíč

Ještě tě cítím na svých rtech

co stále chuť medu mají ..

Ještě cítím

tvůj jazyk na ňadrech

To chtíč z pekla čerty pálí


Ještě voním tělem tvým ,

když klečela jsem ,chtivě sála..

Zase mám chuť tě mít

chtivost drápky z těla rvala


Ještě tě chci !

Chtivě sát

Než zmizíš za hradbou deště...

Aspoň jednou jedenkrát

chci říct ti tiše ...

Ještě
Autor Liduška, 21.02.2020
Přečteno 594x
Tipy 7
Poslední tipující: LeViter, Marten, Donne, jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Wau....horko horko :-) ^ST^

22.02.2020 06:20:25 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí