Dívka,co splní moje touhy

Dívka,co splní moje touhy

Anotace: Erotická intimní báseň :)

Sbírka: Verše

Dívka co splní moje touhy
večer na společném lóži
úd jak den je dlouhý
když sám s tebou souloží

Dívka neví jaké jsou touhy
když chci líbat tvé líce
mám na to okamžik pouhý
než nám zhasne svíce

V posteli ses mi oddala
já ti vsunul svého ptáka
Když si mi ňadro podala
moc sis chválila toho lajdáka
Autor Petr27, 22.02.2020
Přečteno 596x
Tipy 1
Poslední tipující: jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Joj....
nevím jaké jsi očekával reakce,
ale já se směji směji:-D
pobavilo mě to,
ale zas cení se tvé změny v psaní.
:-D ;-)

22.02.2020 16:50:42 | jenommarie

Moc díky zkusil sem se odklonit od mojí dočasné tvorbě :)

22.02.2020 19:10:19 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí