Smutek z klína

Smutek z klína

Anotace: Erotická báseň

Sbírka: Verše

Když se dívka svléká
aby s večerem ulehla
v ňadrech dost mléka
a úd píchá jako jehla

Do ticha zazní zvonů údery
ty shodíš smutek z klína
dnes zase přespíš u dcery
jen já zůstanu u vína

Spanilá luna hravou noc bělí
odešla jsi z mého bytu
ač milovat jsme se chtěli
zřím siluetu v měsíčním svitu

K nahým údům se tulím
další večer k jiné panně
nevracím se k dívkám minulým
ne každá působí zrovna odevzdaně
Autor Petr27, 01.03.2020
Přečteno 540x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí