Jak to myslím?

Jak to myslím?

Donuť mě si kleknout

rázně

Můj zrak pozvednout

z bázně

Zahraj mi zipu koncert

tiše

Nabídni mi dezert

blíže

Hlavu mi za vlasy

přidrž

Laskat se od pusy

vydrž

Šlehačku ručně ušlehám

rychlá

Od tvého dortu se zapatlám

celá

Autor Martinecka23, 12.03.2020
Přečteno 410x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí