Chtěla by

Chtěla by

Anotace: ....

Chtěla bych.... 

.... si projít změnou

přestat být jen něžnou ženou

 

..... přestat jen snít

že svých snů erotiku mít

 

.... víc než teď mám

nemusíš na to být sám

 

.... mužskou přesilu

až k pocitu, že snad přežiju

 

.... k sobě mít ženu

vyzkoušet tu jemnou změnu

 

.... nemoci se hnout

cítit sílu tvých pout

 

.... krotká být

uměl bys zpouru mou zkrotit

 

.... podřídit si tebe

nedat nic ze sebe

 

.... mít pořádný hřích

vzbuzující lascivní smích

 

.... to jednou zažít

a pak už si zase jen snít

 

Autor Martinecka23, 26.04.2020
Přečteno 521x
Tipy 4
Poslední tipující: Tomcat, Psavec, jenommarie, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak honem ať se ti splní sen, ale zase jenom jednou né, ať to trvá i déle. ;-)

26.04.2020 14:12:06 | jenommarie

... Tak ne jednou, ale alespoň postupně... :-) děkuji za zastavení :-)

26.04.2020 21:43:55 | Martinecka23

Jj bylo myšleno :-D

26.04.2020 21:51:26 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí