Ukoj mou touhu

Ukoj mou touhu

Anotace: ...

Myšlenka na Tebe v sobě nese hřích…
Tvé letmé dotyky ve mně vyvolávají všemohoucí chtíč.
Při Tvých polibcích se chvěji.
Bože, šeptám tiše, víc, chci víc.
Ukoj mé nekonečné touhy po Tvém těle.
Rozdmýchej oheň spalující vášně.
Chci ať naše těla splynou v jedno,
V surrealistický obraz lásky.
Miluj mě něžně, vášnivě, naplno…
Tvůj pohled je nevinný, pohyby hříšné.
Dokonalé spojení něžnosti a erotiky.
Autor Grecninka, 07.03.2007
Přečteno 990x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (9x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí