Tvoje malá ....

Tvoje malá ....

Zas zavřu oči
cítím..

Dlaň tvá bloudí ,
jak po cestách mým tělem.
Jazyk tvůj mě soudí,
zda nejsem andělem...
Chválíš hebkost kůže
já vášní hořím snad ..

Nade mnou se skláníš
jak král v pohádkách ..

Prsty své noříš
Žár mě pálí víc ..
Drápky jak by rostli ,
však ty necítíš nic ...

Zas přivírám oči
Chci tě nad sebou ..
Ať se zase vše kolem točí ...
Chci být "čubkou" tvou .

Autor Liduška, 06.07.2020
Přečteno 482x
Tipy 4
Poslední tipující: Tomcat, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Drápky jak by rostly...taky tu nic necítím, poezie je někde jinde...

09.07.2020 17:23:35 | Philogyny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí