Chtíč si nevybírá :)))

Chtíč si nevybírá :)))

Onanie v době pracovní...

Když se myslí na to,
co bude jednou za sto dní..
Když chuť je víc než hlad..
Jen rty tě chtivě sát..

Zas jazykem hlavičku hada
Obtočit..na to mám zvláštní um a cit..
zas drápky zatnout si do těla..
Zas divoká být zachtěla..

A chtít tě vidět nad sebou..
Rty hladoví,bez vášně jsou..
Svůj klín nastavuji ,jak čubka tvá..
Co po tobě dravě toužívá..
Autor Liduška, 08.07.2020
Přečteno 566x
Tipy 4
Poslední tipující: Marten, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...láska, láska, chtíč každýho spráská...;-)

09.07.2020 16:39:40 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí