Touha

Touha

Anotace: když je člověk v noci sám.

Venku se setmělo
Začala temná noc
Něco se ve mně zachvělo!
Má to nade mnou moc
Prokletou…

Potřebuju tě teď mít,
Řekni, kde se nacházíš?
Chci tě do náruče vzít.
Víš, jak se mnou zacházíš?
Strašně…

Náhle tě ve dveřích spatřím.
Víš jak jsem tě chtěla?
Celá se rozzářím.
Už abych tě v náručí měla.
Celého…

Ke mně přicházíš vzápětí,
A hned mě objímáš,
Cítím to napětí
Pak mě hned líbáš.
Dlouze…

Máme celou věčnost pro sebe.
Ztrácím se v očích tvých,
Jsou modré jako nebe.
Líbáš mě stále na rtech mých.
Krásně…

Pomalu tě zesvlíkám,
Přitom tě líbám všude snad,
Na žádné místo nezapomínám,
A ty všímáš si mých ženských vnad.
Úděsných…

Po kůži mě hladíš,
Kdekoliv se mě dotýkáš.
Ty mě snad svádíš?
Nebo mě snad proklínáš?
To nedělej…

Náhle se mě dotkneš tam,
Kde je to nejhezčí chvění
A věř mi, tohle není klam.
Slyšíš mého srdce znění?
Lásko…

Přitisknu se k tobě blíž,
Přistoupíme tedy k aktu
Jak jsem tě chtěla, pocítíš.
Dospějeme k tomu faktu…
Báječnému….

Milovat se budeme dlouze,
Třeba celou noc, i celý den,
Vždyť milování je o touze.
A ty jsi každodenní sen jen.
Bohužel…

Kdy uplyne ta doba?
Kdy se tohle stane opět?
Věřím v nás oba.
Tahle slova nevezmu zpět.
Miluju tě…
Autor Pettyna, 08.03.2007
Přečteno 1030x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Mi se tam ty dodatky právě líbí...

08.03.2007 10:37:00 | gaginas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí