cesta vlakem

cesta vlakem

Anotace: montáž

jedu vlakem
slečna naproti
stromy, sloupy, pole
velká prsa
drncá to
zajíc běží k lesu
kapka potu stéká mezi ně
vjíždíme do tunelu
hladím je
cítím odpor
konec tunelu
rozhořčený pohled
je léto
omluva by byla na místě
otisky prstů na ňadrech pomalu blednou
rozpadlé stavení
ticho
opuštěný pes.
Autor zabiják, 08.03.2007
Přečteno 544x
Tipy 2
Poslední tipující: Churry
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

=o)

08.03.2007 16:32:00 | Najlin

jdu na vlak. Hned.

08.03.2007 15:18:00 | nonchalant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí