Nájemník

Nájemník

Anotace: I tak to může dopadnout.

Tři tisíce nájem
potřebuje peníze
pokoj krásně voněl
vdova. čtyřicátnice
zavřel prosklené dveře
obrovsá ňadra pod košilí
do skříně si skládal prádlo
mezi knoflíky byla skulina
dále mýdlo šampón a holící strojek
zahlédl půlměsíc nahého...
ano peníze mám.
pečlivě třídil knihy.
peče štrúdl
voněla čistotou a vyzrálostí
otevřel básnickou sbírku
vlasy zčesané do úhledného drdolu
slova mu nedávají smysl
růžový jazyk olízl plné rty
dobře toto je váš pokoj
zapomněl si dát ručník do koupelny
snad se vám tu bude líbit
cestou do koupelny se zastavuje
pootevřené dveře do kuchyně
okraj kalhotek prosvítá, přes hedvábné šaty
pověsil ručník vedle umyvadla
nechci tu žádné dívčí ani jiné návštěvy.
vytahuje plech.
vrací se za prosklené dveře
olizuje si prsty pokryté cukrem
zalézá toporně pod peřinu
ťuk, ťuk nedáte si štrůdl?
Autor Krikloun, 08.03.2007
Přečteno 482x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...hold láska prochází žal(o)udkem :)..

05.05.2007 10:37:00 | ukume

Skoropovídka.

10.03.2007 19:24:00 | Terakota

Trochu zmatený, ale zajímavej nápad.

08.03.2007 19:12:00 | lidus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí