Chtíč

Chtíč

Chtíč rozlil se do mého těla
Tebe, jen tebe v náručí chci mít
Chci abys byla má, celá
Chci s tebou na měsíc výt

Chci slyšet tvé vzdechy
Jak přerušují ticho noci
Kdy zčervenají v lesech mechy
Kde na trávě dotýkat se tě budu moci

Chtěl bych znovu slyšet
Tvůj dech vzrušením přerušovaný
Jak tvé tělo chtíčem dýše
Tím chtíčem co je vzájemný

Dechy naše se v jeden spojí
Stejně tak i naše těla
Ni jeden z nás se ničeho nebojí
Jsi prostě má, celá

Společné naše potu kapky
Stékají po našich záhybech
A na zemi zůstanou jak zlato u lapky
Při všech těch našich svůdných pohybech


A až skončí akt ten krásný
Lehnu si s láskou vedle tebe
Oddechujícího mne ovívá vítr vlažný
A řeknu jen "Lásko, já miluji tebe"
Autor Odkrytá duše melancholika, 21.08.2020
Přečteno 540x
Tipy 6
Poslední tipující: Rozmarýna, Jeněcovevzduchukrásného, Emily Říhová, praetorian, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je povedená představa, nebýt to vedro dnes naučím se ji zpaměti a letím důmu s tímto krásným návrhem :-)

21.08.2020 12:49:17 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí